Valkoinen pomanderi

Valkoinen pomanderi

Tunne pomanderien valloittavat tuoksut! Anna näiden herkullisten "hajuvesien" ympäröidä itsesi ja värin energioiden tukea sinua päivästä toiseen. Pomanderit auttavat sinua pysymään virkeänä kaikissa tilanteissa. Niiden sisältämät yrtit ja eteeriset öljyt antavat hellän ja miellyttävän suojan energiakentällesi ympäristön erilaisia haasteita vastaan.

Vicky Wall viittasi valkoiseen pomanderiin puhuessaan lääkäristä valkoisessa takissaan, valkoisen pomanderin tuoksu on lääkkeenomainen ja se sopii lähes mihin tahansa tilanteeseen. Valkoista pomanderia voi käyttää aurassa eli energiakentässä ja tämän lisäksi se on oiva pomanderi tilojen puhdistamiseen, valon sisään tuomiseen ja energioiden uudistamiseen. Se puhdistaa ja uudistaa auttaen luomaan tilaa uusille aluille.

Väri: Valkoinen.
Tuoksu: Lääkkeenomainen, lämmin ja stimuloiva.
Pääteema: Tuo sisään valoa ja uudistaa, tuo kirkkaan vastaanottokyvyn.

Tuotteen käyttö: Aseta kolme tippaa vasemmalle kämmenelle ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas, tuoden lopuksi kämmenet kasvojen eteen, jotta voit aistia värin tuoksun sisäänhengittämällä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 6
Hinta31.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiP01