#110 Arkkienkeli Ambriel

#110 Arkkienkeli Ambriel

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #110 avainasiat: Ystävällisyys ja rakkauden suojelevan energian yhteys.
Pääteema: Mahdollisuus löytää hoiva, lämpö ja myötätunto oman itsemme eri osa-alueita kohtaan herätessämme totuuteen oman itsemme syvyyksissä.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: Kaikkialle kehoon, koko kehon ympäri.

Väri: vaalea ruusunpunainen/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman aktivoitunutta nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 04/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 1
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb110