#105 Arkkienkeli Azreal

#105 Arkkienkeli Azreal

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #105 avainasiat: Iloinen ja hurmiollinen riippumattomuus. Irrallisuuden tunteesta ylipääseminen, feminiininen vastaanottavaisuus ja yhteisöllisyyden kosketus.
Pääteema: Tämä tasapainopullo on syntynyt Tetfordissa 8.3.2006 klo. 15.22 ja se on pullo, joka koskettaa omaa varjoamme.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko alakehon ympäri.

Väri: helmiäiskoralli/koralli.
Väri sekoitettuna: koralli.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 1
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb105