#115 Arkkienkeli Khemiel & Ariel

#115 Arkkienkeli Khemiel & Ariel

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #115 avainasioita: Tehdä elämästä iloista juhlaa ja luoda vakaita suhteita. Omavaraisuus omien oivallusten kautta ja omistautunut suhde olemiseen maan päällä. Feminiinisen ja maskuliinisen liitto omassa itsessä ja näiden yhteisten näkymien löytyminen. Tunnevoiman käyttäminen oman elämän muokkaamiseen sekä ilon palaaminen shokin ja trauman jälkeen.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.

Väri: oranssi/punainen.
Syntymäaika: klo 15.45 1.12.2017

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman aktivoitunutta nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 3
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb115