#106 Arkkienkeli Ratziel

#106 Arkkienkeli Ratziel

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #106 avainasiat: Menneisyyden katkeruuden muuntaminen kohti hengen suloisuutta. Tietoinen osallistuminen tämän planeetan korkeampaan tarkoitukseen.
Pääteema: Sydämen sisäinen alkemia ja vastavuoroinen huolenpito.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri rintakehän ja solar plexus alueen tasolla sekä hiusraja.

Väri: vaalea oliivinvihreä/lila.
Väri sekoitettuna: lila vaaleanoliivinvihreillä hippusilla.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb106