#107 Arkkienkeli Tzaphkiel

#107 Arkkienkeli Tzaphkiel

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #107 avainasiat: Jumalallisen naiseuden syvemmät aspektit. Koko luomisen vesielementti ja myötätunnon ikuinen meri. Sydämen sisäinen ohjaus. Rakkaus, joka ei pyydä meitä "menemään pois Tieltä" vaan "tulemaan Tieksi".
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri kurkun ja sydämen alueen tasolla sekä koko keho.

Väri: opaalinhohtoinen turkoosi/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvänturkoosi magenta pilkuilla.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb107