#5 Auringon nousu- ja laskupullo

#5 Auringon nousu- ja laskupullo

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #5 avainasiat: Tämä pullo liitetään juurichakraan ja sen viesti auttaa meitä käyttämään omaamamme voimat ja energiat älykkäästi. Pullossa on dynamiikkaa ja karismaa sekä taidokasta elämän materiaalisen puolen käsittelyä. Pullo säteilee iloa ja ilmapiiriä, jossa kaikkien on hyvä olla. Pullon käyttö saattaa auttaa rakentamaan käsityksiä, tuoda tukahdetun raivon esiin sen alkuperäisen syyn kanssa sekä auttaa löytämään turvallisuutta ja syvällisiä ihmissuhteita.
Pääteema: Mahdollisuus tuoda elämään enemmän innokkuutta ja rakkautta.
Muuta: kuuluu Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: juurichakran alueelle, myös jalkoihin ja jalkateriin.

Väri: keltainen/punainen.
Väri sekoitettuna: oranssi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2020.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb005