#63 Djwal Khul & Hilarion

#63 Djwal Khul & Hilarion

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #63 avainasiat: Totuus silloin, kun antaa itselleen tilaa nähdä itsensä sellaisena kuin on. Rohkeus puhua omaa totuuttaan. Kyky yhdistää suuria tunteita ja vastaanottaa muiden tunteita. Kestävyys ja päättäväisyys.
Pääteema: Uudet alut tuovat tasapainoa ja harmoniaa, elämän tarkoituksen ymmärtäminen.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri rintakehän tasolla.

Väri: smaragdinvihreä/vaaleanvihreä.
Väri sekoitettuna: vihreä.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb063