#89 Energian pelastus, ajan muutos

#89 Energian pelastus, ajan muutos

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #89 avainasiat: Sisäisen varjon näkeminen ja muutokseen herääminen. Pullon energiat liitetään myös intuitioon ja henkiseen olemukseen. Raivon, turhautumisen ja halveksunnan yli pääseminen energian lisääntyessä ja eri mahdollisuuksien ilmentyessä.
Pääteema: Innostunut hyvinvointi, parantavan voiman saavuttaminen. Auttaminen ja palveleminen rakkaudella.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Tantrisen valaistumisen -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: joka puolelle alavatsasta alaspäin.

Väri: punainen/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2020.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb089