#26 Lilleri lalleri pullo, Eetteripelastus

#26 Lilleri lalleri pullo, Eetteripelastus

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #26 avainasiat: Aikalinjan parantaminen. Sisäinen näkemys, joka auttaa pääsemaan omien rajoitusten yli uusia haasteita kohdattaessa. Pullo kuvastaa hedelmällisen luovaa ja itsenäistä ihmistä, joka omaa syvän, vaistomaisen viisauden. Pullon valinnut henkilö oppii yleensä opettamalla muita ja kykenee tuntemaan todella syvää iloa ja onnea.
Pääteema: Itsensä uudelleen kokoaminen, shokista toipuminen.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri alavatsan ja -selän alueella sekä kehon vasemmalle puolelle vasemmasta korvalehdestä alkaen aina vasempaan nilkkaan saakka.

Väri: oranssi/oranssi.
Väri sekoitettuna: oranssi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 1
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb026