#87 Rakkauden viisaus

#87 Rakkauden viisaus

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #87 avainasiat: Mahdollisuus nähdä itsensä oman itsen heijastuksen ulkopuolella. Rakkauden viisaus. Ymmärrys itsensä hyväksymisestä ja itsenäisyydestä tuo iloa elämään.
Pääteema: Yksipuolinen rakkaus, rakkauden viisaus kaikilla tasoilla.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Uuden ajan chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri alavatsan ja -selän alueella sekä kehon oikealle puolelle oikeasta korvalehdestä alkaen aina oikeaan nilkkaan saakka.

Väri: vaalea koralli/vaalea koralli.
Väri sekoitettuna: vaalea koralli.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2020.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb087