#2 Rauhan pullo

#2 Rauhan pullo

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #2 avainasiat: Rauhallinen kommunikaatio kauttamme, hoivaava energia, luonnollinen auktoriteetti. Tämä tasapainopullo liitetään yhteen viestinnän virtaamisen tai huomion puutteen kanssa. Henkisellä tasolla Rauhan pullo kuvastaa yhteyttä omaan itseensä; se kuvastaa rauhaarakastavaa ihmistä, joka on harmoniassa itsensä kanssa.
Pääteema: Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio.
Muuta: kuuluu Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja, niska ja alaleuka sekä koko kaulan alue.

Väri: sininen/sininen.
Väri sekoitettuna: sininen.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2020.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 3
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb002