#3 Sydänpullo, Atlantislaisen pullo

#3 Sydänpullo, Atlantislaisen pullo

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #3 avainasiat: Tämän tasapainopullon värit yhdistetään kurkku- ja sydänchakraan, eritoten elämän emotionaaliseen eli tunnepuoleen. Nämä värit helpottavat tunteiden ilmaisussa sekä päätöksenteossa. Pullo kertoo ihmisestä, jolla on kyky auttaa muita ihmisiä löytämään oma suuntansa, ja jolle totuus on tärkeä asia. Pullon energiat auttavat mahdollisesti pääsemään käsiksi omaan mielikuvitukseen ja taiteelliseen luovuuteen.
Pääteema: Huolehtiva kommunikaatio sydämestä ja olemuksen emotionaaliselta puolelta.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko rintakehän alueelle.

Väri: sininen/vihreä.
Väri sekoitettuna: turkoosi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2020.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb003