#20 Tähtilapsi

#20 Tähtilapsi

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tasapainopullon #20 avainasiat: Rauha kommunikoida välittämistä ja rakkautta itselleen sekä muille. Myötätuntoinen kommunikaatio. Pullon värienergiat yhdistyvät lämpimäksi rakkaudeksi ja mahdollisuudeksi anteeksiantoon, jotka tuovat mukanaan ehdottoman itsensä hyväksymisen hoivaamisen kautta.
Pääteema: Ehdottoman rakkauden ja intuition kommunikaatio, hyvä pullo myös lapsille.
Muuta: kuuluu Uuden ajan lapsi- ja Chakra- sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle kehoon.

Väri: sininen/pinkki.
Väri sekoitettuna: vaalea violetti.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan - paras opas on sisälläsi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2019.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta38.50 €
Koko 50 ml
Määrä
Tuotekoodieqb020