Auringonvalopullo taskupullo

Auringonvalopullo taskupullo

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden "pelastuspullojen" apu on aina lähellä.

Tasapainopullo n:o 4 yhdistetään solar plexus chakraan, tietoon tietoisessa mielessä ja alitajunnan viisauteen. Se kuvastaa myös huumorintajuista ihmistä, joka kykenee suhtautumaan elämään aurinkoisella mielellä. Tämä tasapainopullo voi auttaa ongelmissa, jotka liitetään vaikeuksiin löytää valoa elämässä tai pelkoihin elämän pieniä yksityiskohtia kohtaan.

Väri: keltainen/kulta.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta22.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiR004