Eetteripelastus taskupullo

Eetteripelastus taskupullo

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden "pelastuspullojen" apu on aina lähellä.

Oranssipullo liitetään toiseen chakraan, mutta sitä levitetään keholle erityisellä tavalla vasemmasta korvalehdestä aina vasempaan nilkkaan saakka sekä haran eli alavatsan alueelle. Mikäli kehossa on erityisiä henkisen jännityksen kohtia, voi tätä emulsiota levittää mainiosti myös näihin kohtiin. Tämä tasapainopullo saattaa muun muassa auttaa päästämään irti menneestä siten, että avautuu mahdollisuus tämän päivän suunnitelmille.

Väri: oranssi/oranssi.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta22.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiR026