Energian pelastus taskupullo

Energian pelastus taskupullo

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden "pelastuspullojen" apu on aina lähellä.

Punainen/syvä magenta tasapainopullo saattaa auttaa kohtaamaan sisäisen varjon ja heräämään energian muuttamisen mahdollisuudelle. Tämä tasapainopullo merkitsee huomion kiinnittämistä enemmän elämän aineelliselta puolelta elämän luovaan puoleen. Se saattaa auttaa myös pääsemään yli raivosta, turhautumisesta sekä halveksunnasta kohdistamalla huomion mahdollisuuksiin elämässä.

Väri: punainen/syvä magenta.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta22.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiR089