Fyysinen pelastus taskupullo

Fyysinen pelastus taskupullo

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden "pelastuspullojen" apu on aina lähellä.

Tämä Fyysinen pelastus taskupullo yhdistetään otsachakraan eli kolmanteen silmään. Sen viesti liitetään mahdollisuuteen kuunnella ja kommunikoida selkeästi, rauhaan ja luottamukseen sekä hoivatuksi tulemisen tunteeseen. Se voi olla avuksi vaikeuksissa, jotka liittyvät menneisyydestä irtipäästämiseen sekä rauhan kaipuuseen, joka saattaa olla heijastus syyllisyydestä tai oman itsen arvottomuudesta.

Väri: sininen/syvä magenta.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 3
Hinta22.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiR001