Koralli, Rakkauden viisaus taskupullo

Koralli, Rakkauden viisaus taskupullo

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden "pelastuspullojen" apu on aina lähellä.

Tämä Rakkauden viisaus taskupullo saattaa liittyä shokkiin, hyväksikäyttöön tai vastaamattomaan rakkauteen - se voi mahdollistaa rakkauden ja viisauden jakamisen maailmaan. Ymmärrys itsensä hyväksymisestä ja itsenäisyydestä voi tuoda iloa elämään sekä auttaa ihmissuhteissa, joissa on kyseessä intensiivinen riippuvaisuus tai vastakaiuton rakkaus.

Väri: vaalea koralli/vaalea koralli.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Varastossa: 1
Hinta22.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiR087