Rakkaus, Kukkaisketju taskupullo

Rakkaus, Kukkaisketju taskupullo

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden "pelastuspullojen" apu on aina lähellä.

Tämä Uuden ajan lapsisarjaan kuuluva tasapainopullo heijastaa rakkautta, lämpöä, välittämistä ja ehdotonta itsensä hyväksymistä. Se saattaa auttaa rakkauden vastaanottamisen oppimisessa ja myös antamaan rakkautta muille, olemaan nöyrä itsensä hyväksymisessä sekä pääsemään yli itsensä epäilemisestä. Lisäksi tasapainopullo numero 11 voi olla avuksi henkisen ylpeyden suhteen tapauksissa, jolloin pidättelee itseään etenemästä epäaidosta nöyryydestä johtuen.

Väri: kirkas/pinkki.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 1
Hinta22.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiR011