Tähtilapsi taskupullo

Tähtilapsi taskupullo

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden "pelastuspullojen" apu on aina lähellä.

Tasapainopullo numero 20 kuuluu myös Uuden ajan lapsi -sarjaan ja on hyödyksi 'sisäisen lapsen' kanssa työskennellessä. Se saattaa kohottaa tunteita rakkaudesta ja lämmöstä mahdollisuudella anteeksiantoon lapsen tavoin. Tämä kruunuchakraan liitettävä pullo voi auttaa kommunikoimaan itsensä ja muiden kanssa rauhallisen rakkauden ja ehdottoman itsensä hyväksymisen ilmapiirissä sekä ratkaisemaan lapsuuden aikaisia ongelmia.

Väri: sininen/pinkki.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

Varastossa: 2
Hinta22.50 €
Koko 25 ml
Määrä
TuotekoodiR020