Kissankello kukkaterapiatipat

Kissankello kukkaterapiatipat

Kissankello kukkatipat (Campanula rotundifolia) saattavat olla avuksi turhautuneisuuteen, jumiutuneeseen tunne-elämään ja antamaan tunteille keveyttä, Tämä uute on niille, joiden tunne-elämä on kovettunut arjen rutiineissa, se uudistaa ja antaa uskallusta havaita omat tarpeensa kaikilla tasoilla, myös seksielämässä. Tässä on perusuute suomalaiselle ujoudelle ja oman arvon vähättelylle.

Voimalauseet:
"Tunteeni ovat aitoja ja saan vapaasti näyttää ne."
"Näen tilanteeni selkeästi ja käynnistän lempeän muutoksen parempaan.”

Käyttöohje: 1 tippa suoraan suuhun 2-4 kertaa vuorokaudessa tai 1-2 tippaa lasilliseen vettä ja pienin siemauksin nauttien.

Ainesosat: alcohol (luomualkoholi), Campanula rotundifolia (kissankello, kukkaterapeuttinen luomu-uutos).

Suomalaiset kukkaterapiatuotteet on valmistettu tohtori Bachin yleisohjeiden mukaan ja käyttämällä Suomen luonnosta saatavia, kukkivia kasveja. Jokaisella kukalla on oma, sille ominainen vaikutusalueensa. Kukkatipat kohottavat mielialaa. Ne vaikuttavat psyykeen kaikkiin tasoihin ja niillä on yleensä tasapainottava sekä kielteisiä tuntemuksia heikentävä vaikutus. Kukkatipat hoitavat myös kokonaisvaltaisesti koko olemustamme. Ne voivat olla suureksi avuksi joko yksinään tai muiden hoitomuotojen tukena.

Valmistaja: Frantsilan Luomuyrttitila

Varastossa: 1
Hinta8.70 €
Koko 10 ml
Määrä